Citește în 2 min 26 May 2017

4 tipuri de rochii negre must have!

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

Cu lungime scurta, medie sau lunga, rochia neagra este piesa care in 90% din cazuri ne salveaza atunci cand suntem in pana de inspiratie si nu stim cu ce sa ne imbracam.

Unul dintre nenumaratele avantaje ale rochiei negre este ca de fiecare data cand o porti o poti accesoriza diferit astfel incat sa para ca nu ai purtat de doua ori aceeasi rochie. Ii poti adauga balerini pretiosi, pantofi cu toc sau sneakers, cercei lungi sau palarii cu boluri mici – cert este ca odata ce ai cateva rochii negre in garderoba totul va deveni mult mai simplu.

Iar pentru a avea si mai multe optiuni, ideal este sa avem 4 tipuri de rochii negre, dupa cum urmeaza:

  1. Rochia casual maxi neagra

Vei arata supe glam si stylish cu o rochie lunga neagra si o pereche de balerini sau sandale metalizate. Este perfecta pentru serile de week-end dar si pentru zilele calduroase de vara in care nu ai intalniri.

Pentru un plus de eleganta o poti accesoriza cu o esarfa de matase si o geanta cu accesorii cromate.

 2. Rochia tip furou 

A revenit in atentia noastra in momentul in care marile case de moda au inclus-o din nou pe catwalk dar nu oricum, ci purtata peste un tricou intr-o nuanta contrastanta, de preferinta alb. Insa, daca acest stil nu te avantajeaza si doresti sa ai o aparitie mult mai sexy, o poti purta pe dedesubt cu un sutien cu multiple barete sau un body cu multa plasa. Ideea de baza este sa nu lasi baretele subtiri singura 🙂

3. Rochia neagra de dantela

Cu ea nu vei da niciodata gres. In plus, este perfecta in orice anotimp al anului, dar neaparat dupa orele 20.00. O porti purta cu stilettos, botine, pe piciorul gol sau cu dresuri foarte groase.

4. Rochia neagra de petrecere

Da, aceasta este si preferata noastra 🙂 Rochia neagra de petrecere este intotdeauna deasupra genunchiului si de preferinta aduce in evidenta o singura parte a corpului. Daca este in acelasi timp foarte scurta si foarte decoltata s-ar putea sa avem de-aface cu un Faux Pas, adica o greseala grava de stil. In timpul verii incearca sa o porti cu sandale stiletto cu bareta in jurul gleznei si cu accesorii aurii & argintii.

 

Citește alte articole