Citește în 3 min 22 Sep 2016

5 modele de blugi pe care trebuie sa ii ai in garderoba

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 3 min

perechi jeans

 

Blugii. Ii purtam cam in orice sezon, sunt foarte lejeri, usor de intretinut, ii gasim intr-o varietate de modele si culori si se asorteaza oricarui stil. Vorbim astazi despre blugi, un articol vestimentar adorat de catre ambele sexe, ce nu trebuie sa lipseasca din nicio garderoba. Cu preturi care variaza de la cateva zeci de lei la cateva sute de lei, blugii sunt preferati si de sexul frumos dar si se sexul puternic deoarece au un estetic placut, permit miscari ample, se asorteaza perfect cu orice articol vestimentar mai gros sau mai subtire, pot fi accesorizati pentru a fi mai deosebiti, au croieli diferite si pot fi purtati aproape in orice context. Iata in continuare modele de blugi ce nu trebuie sa lipseasca din dressingul ei dar nici din dulapul lui.

Blugii de dama – blugii pentru femei se deosebesc de cei barbatesti printr-o croiala mai deosebita, o accesorizare mai puternica uneori si prin accentele feminine aduse fiecarui element al acestora.

Blugi drepti – se pot purta la orice iesire, au croieli drepte si culori inchise, albastri, lungesc cumva picioarele; merg bine cu cizmele si se poarta deasupra lor. Daca vreti sa fiti pregatita pentru orice schimbare cumparati o pereche pentru incaltamintea cu talpa joasa si una pentru incaltamintea cu toc.

Blugi conici – universali, se poarta in trei moduri, cu toc, pentru picioare lungi in aparenta, rasuciti, cu incaltaminte cu talpa groasa, in interiorul cizmelor; alta varianta de purtare, pe post de leggings, sub haine lungi.

Blugi clasici – din tesatura de in sau lana, se aseamana ca si croiala cu pantalonii clasici; sunt ideali pentru ocazii formale; se accepta si denimul subtire, te duc cu gandul spre pantalonii palazzo, care sunt foarte lejeri, dar trebuie calcati perfect, la dunga.

Blugi „in trend”– purtati in pas cu moda, cu talie ridicata sau evazati.

Blugi boyfriend – intotdeauna mai largi si cu turul lasat

Click si vezi ultimele modele de blugi >>> 

Blugii barbatesti – par mult mai „duri” decat modelele pentru femei, sunt facuti in general din materiale mai rezistente pentru ca si stilul de viata al barbatilor este altul decat cel al doamnelor. In plus croielile sunt mai rezistente si din acest motiv, accesorizarea nu e atat de importanta.

Blugi pre-spalati – au degradeuri, par uzati, au taieturi si ciupituri, sunt accesorizati discret, merg perfect cu o tinuta casual.

Blugi din denim negru – monocromia garanteaza purtarea lor intr-o multime de combinatii insa se intretin mai greu din cauza culorii. Pot da impresia de tinuta business, chiar daca e vorba de una casual.

Blugi cu o croiala mai larga – cu turul mai jos, croiala partii de sub genunchi seamana putin cu o croiala blugi skinny, turul e lasat si se termina conic foarte aproape de glezna.

Blugi clasici barbatesti – au croiala dreapta, largi la glezna, talie mai inalta, nu se demodeaza.

Blugi slim – pe care-i regasim si la femei, cumva o combinatie intre blugi skinny si blugi clasici, care se potrivesc mai degraba constitutiilor androgine

 

Vezi ultimele modele de blugi barbatesti >>> 

 

 

 

Citește alte articole