Citește în 2 min 13 May 2016

5 motive pentru care trebuie sa ai o borseta, desi nu este accesoriul tau preferat

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

borseta

Desi pare un accesoriu invechit, borseta revine in forta pe Instagram si pe blogurile de moda, fiind recent adaptata in outfiturile casual.

Da, vorbim despre acea borseta la origine din blug tocit, in care parintii nostri adunau maruntisul 🙂 Cert este ca asemenea oricarui accesoriu in voga, la un moment dat, borseta revine in forta cu modele si imprimeuri care mai de care mai glossy 🙂

O vedem din ce in ce mai des, asa ca am intrebat audienta care este mai mult decat incantata de acest tip de depozitare, care este motivul care a stat la baza cumpararii si purtarii unei borsete 🙂

Adina, 26 ani – “Incepe sezonul festivalurilor – Electric Castle, Untold, Summer Well. Este foarte incomod sa port tot timpul geanta pe umar – iar rucsacul este prea mare. In borseta incap toate lucrurile esentiale – rujul, banii, cardul si telefonul. Grijile le las intotdeauna acasa :)”

Monica, 30 ani – “Desi calatoresc in cuplu si iubitul meu are in grija rucsacul, este obositor sa il deranjez de fiecare data cand am nevoie de un servetel, bani pentru apa sau mi se pare ca suna telefonul. Borsetuta asta roz ne-a facut vacanta mult mai linistita :)”

Dan, 30 ani – “Vara ma pregatesc intens pentru competitiile sportive. Iar antrenamentele sunt pe masura. Nu pot sa alerg cu rucsacul in spate iar echipamentul nu are buzunare prevazute pentru chei si bani. Asa ca o borseta slim este pentru mine solutia perfecta.”

Horatiu, 32 ani – “De obicei tineam strictul necesar in buzunare. Pana cand am vazut ca toate perechile de pantaloni se uzau foarte repede in zona buzunarelor, chiar pe forma telefonului. Si cum gentuta nu este cazul sa port, borseta a fost cea mai buna optiune”

Simona, 35 ani – “Cand merg in calatorii, stau tot timpul cu frica hotilor. Am grija la geanta, la rucsac, la valiza. Era destul de obositor pana sa gasesc aceasta solutie. Nu pot spune ca m-am linistit de tot, dar parca am mai mult control”

Neasteptat putem spune, borseta este un accesoriu foarte practic si plimbaret 🙂 Noi am gasit-o si pe niste culori ok, asa ca parca ne vine sa o luam cu noi in urmatoarea excursie 🙂

Vezi aici toate modelele de borsete >>>

 

 

Citește alte articole