Citește în 3 min 12 Dec 2016

Ce outfituri castigatoare a ales Maurice Munteanu la concursul Answear Birthday!

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 3 min

answear_bday

Un an plin de evenimente pentru noi, Answear Romania, a trecut prea repede. Insa cum toate lucrurile minunate trebuie sarbatorite impreuna cu cei dragi , in luna noiembrie lansam concursul Answear Birthday, concurs de outfitul creative. Cu ajutorul lui Maurice Munteanu, fashion editor Elle Romania si jurat in emisiunea “Bravo, ai stil!” castigatorii concursului au fost desemnati.

La baza jurizarii au stat urmatoarele criterii:

  • tinuta trebuia sa fie formata din produse disponibile pe shopul online answear.ro
  • stilul abordat trebuia sa fie unul creativ, presarat insa cu bun gust
  • tendintele actuale trebuiau urmarite

Castigatorii se vor putea bucura de urmatoarele premii:

Locul I – un voucher de 2000 de lei si posibilitatea de a crea tinutele proprii in sectiunea “Cumpara outfit”

Locul II – un voucher de 1000 de lei pentru achizitionarea de produse Tommy Hilfiger de pe answear.ro

Locul III – un voucher de 500 de lei pentru achizitionarea de produse Tommy Hilfiger sau Hilfiger Denim de pe answear.ro

Maurice Munteanu ne marturiseste: “Am incercat sa aleg tinute cat mai echilibrate din punct de vedere stilistic, in ton cu ceea ce putem numi capriciile momentului. Sigur, din punct de vedere al tendintelor. Am selectat colajele structurate, armonioase, atat din punct de vedere cromatic, cat si din punctul de vedere al alegerii pieselor vestimentare si accesoriilor”

Si…tinutele castigatoare sunt urmatoare:

Locul III: Bonjour,Alina Alexandra Blaga! Stilul tau cool & fresh ne-a fermecat! Felicitari! Ai reusit sa faci din geaca de denim vedeta acestui outfit, ceea ce este minunat avand in vedere ca denimul este poate unul dintre cele mai predominante trenduri in acest sezon.

 

outfit_creativ_3

Must Have:

♥ Converse 

♥ Geaca denim  

♥ Rucsac 

Locul II: Pavel Suzana a mizat pe nuante calde de caramel si astfel a castigat voucherul de 1000 lei pentru achizitioarea de produse Tommy Hilfiger.

outfitț_creativ_2

Must Have:

 Cercei Mango 

♥ Botine Mango

♥ Palton Camel

Locul I: Fericita castigatoare a locului I este Anefi Adina care a alcatuit un look relaxat dar in tendinte, perfect pentru acesta perioada a anului. Iar combinatia de botine aurii si sosete sport este una neasteptat de reusita, acceeasi combinatie regpsindu-se si in alaturarea fustei si a hanoracului. Felicitari pentru un stil inspirat!

outfit_creativ_locul 1

 

Must Have:

Palton Mango

♥ Fusta plisata

 Hanorac calduros 

 

Citește alte articole