Citește în 2 min 14 Jul 2017

Ce pantofi punem în bagajul de concediu?

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

Dacă ar fi să impărțim lumea in funcție de dorința de a-și face bagajul, probabil că ar exista două tabere complet separate:

♥ cei care își pregătesc bagajul, își calcă și își împachetează hainele cu săptămâni inainte

♥ cei care “aruncă” în valiză strictul necesar, adică cam tot ce au în șifonier, pe principiul că “nu se știe niciodată” 🙂

A doua variantă este excelentă în road-trips, atunci când tot portbagajul este doar al tău și când nu ești limitat de spațiu. Însă daca se întâmplă să călătorești cu o cursă low-cost sau sunteți mai mulți de doi în mașină, limitările încep să apară.

Indiferent dacă ai sau nu experiență în a împacheta bagaje, știi foarte bine că cele mai voluminoase elemente dintr-un bagaj sunt încălțările, așa că trebuie să fii foarte chibzuită în ceea ce le privește. Altfel, riști să stai doar în costum de baie și diferite perechi de sandale:)

De aceea, recomandarea noastră este să te orientezi către maxim 3 perechi de încălțăminte, astfel încât spațiul din bagaj să fie super optimizat.

  1. O pereche de papuci de plajă

 

Papucii de plajă sau șlapii sunt o soluție universală în intervalul 08.00 – 18.00. Adică cam tot atât cât este și soarele pe cer. Dacă destinația ta este una cu mare și soare, clar o pereche de papuci de plajă trebuie să existe în bagajul tău. Recomandarea noastră este să alegi o pereche căt mai comodă, tip Bikenstock sau Crocs. Garantăm că îi vei purta cu tine peste tot.

Vezi toate perechile de papuci de plajă >>>

 

2. O pereche de sandale

 

În tonuri metalice sau culori vibrante, o pereche de sandale fără toc sau cu platformă sunt foarte potrivite pentru cină, club sau plimbare pe faleză. Îți recomandăm totuși ca în vacanță să renunți la tocuri și să te bucuri de plimbare și peisaje.

Vezi toate modelele de sandale >>>

 

3. O pereche de pantofi sport

 

Știu, ai spune “unde mai încap și aceștia?” Însă fiind vorba despre cea mai voluminoasă pereche, pe aceștia îi poți lua în picioare, pe drum. Dacă mergi cu avionul sigur vor fi o soluție mult mai bună decât papucii de plajă sau sandalele. Iar pe aceștia îi iei in valiză pentru că, dacă îți propui un traseu turistic cu un interval lung de mers pe job, pantofii sport vor fi cei mai potriviți pentru aceasta sarcină 🙂

Vezi toate modelele de pantofi sport >>>

 

 

Citește alte articole