Citește în 2 min 10 Mar 2017

Converse – tenisii care nu ar trebui sa iti lipseasca

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

tenisi converse

Purtati de toate vedetele si inspiratia din viata de zi cu zi din America, tenisii Converse sunt o optiune clasica pentru orice pasionat de moda. Se pot purta la rochii, jeansi, salopete, pantaloni scurti – dovedindu-si versatilitatea in special in lunile de vara, in concedii sau in perioada festivalurilor cand bagajul trebuie sa fie cat mai mic 🙂

De-a lungul celor peste 100 de ani de cand au luat fiinta, tenisii Conversi au fost iubiti de vedete pop, sportivi sau artisti clasici – doar sunt renumite colectiile Converse X Chuck Taylor si Converse X Andy Warlhol.

De ce merita sa ai o pereche de Converse?

Designul practic si totodata deosebit

O pereche de tenisi Converse iti va scoate intotdeauna tinuta din anonimat dar in acelasi timp te va ajuta sa o pastrezi intr-o nota minimalista. In plus, o pereche de converse de acum 2-3 ani va fi la fel de in trend precum una din colectia noua.

Comoditatea

Chiar si dupa 8 ore de mers pe jos sau dansat la festival, nu vei resimti nicio durere de picioare. Chiar daca la prima vedere pot parea grei, este doar o prima impresie si odata ce ii vei incalta vei vedea ca nu ai niciun motiv sa iti faci griji.

Raportul calitate pret

Avand in vedere faptul ca o pereche de Converse te poate tine chiar si 5 ani, raportul calitate pret este unul excelent. Unde mai pui si faptul ca ii poti purta din martie pana octombrie. Si daca chiar iti plac atat de mult incat iti doresti sa ii porti si iarna, atunci poti opta pentru o pereche de Converse imblaniti.

Click si vezi toata colectia de tenisi Converse >>>

Citește alte articole