Citește în 2 min 27 May 2016

Costume de baie intregi – Recomandarile Answear

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

Daca si voi incepeti sa luati in considerare costumul de baie intreg ca un item important din garderoba voastra din vara aceasta, atunci premonitiile stilistilor answear s-au adeverit – costumul de baie intreg urmeaza sa isi reintre in drepturi. Fie ca este mai sexy sau mai cuminte, uni sau floral, sporty hot sau dedicat performantelor sportive, costumul intreg de baie este o extensie de vara a body-urilor ce au luat amploare in sezonul rece care tocmai incheiat.

Daca iti este teama ca investesti in aceasta piesa si nu ai unde sa o porti, nu-ti face griji. Noi am gasit suficiente locuri unde ai putea sa porti costumul de baie intreg:

♥ La parcurile acvatice – topogane, piscine cu valuri si alte elemente fun care transforma o zi clasica la piscina intr-una super activa. Dar, tocmai datorita acestor elemente de entertaining, costumul de baie din doua piese poate crea anumite probleme – sutienul nu sta intotdeauna la locului lui, iar slipii, daca nu sunt in masura potrivita, pot aluneca usor, provocand situatii jenante. Astfel, cand mergi la piscine fun cu gasca, cel mai bine este sa iei in considerare costumul de baie intreg.

Click si vezi toate modelele de costume de baie intregi >>>

♥  La piscinele termale – pana sa se incalzeasca afara astfel incat apa sa ajunga la o temperatura confortabila, cea mai buna optiune pentru relaxare in apa sunt piscinele termale si centrele SPA. Avand in vedere faptul ca majoritatea sunt inauntru si uneori exista si saune sau programe de aqua-gym, si in acest caz costumul de baie intreg este cel mai adevcat. Poti sa te orientezi catre cele sport  – cu siguranta exista si o piscina semi-olimpica unde costumul dedicat performantelor acvatice va fi cel mai indicat.

Click si vezi toate modelele de costume de baie intregi >>>

♥  La petrecerile nocturne de la piscina – Majorate, nunti sau chiar botezuri – din ce in ce mai multe evenimente formale devin casual prin locatia aleasa. In timpul zilei poti purta o rochie de cocktail, dar seara, cand petrecerea devine mai wild, poti ramane intr-un costum de baie intreg si pantaloni scurti de blugi. Daca se lasa cu bai nocturne, macar esti pregatita 🙂

 

Click si vezi toate modelele de costume de baie intregi >>>

Citește alte articole