Citește în 3 min 18 Oct 2017

Vezi culorile pantone 2018!

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 3 min

Cum știm că toamna a venit iar trecerea în noul an se apropie cu pași repezi? Colecțiile de iarnă sunt listate pe answear.ro, campania de Black Friday se apropie,  UGG sunt pregătite să primească cadouri iar documentarea pentru rochia perfectă de Revelion a început deja.

Însă cel mai evident indiciu este lansarea culorilor Pantone care vor influența toate outfiturile din următorul an. Ce ne-au pregătit însă designerii Pantone pentru 2018? Nu una ci 10 culori extraordinare, pe care deja le-am căutat printre produsele de pe answear.ro

PANTONE 17-1558 Grenadine

O culoare care te va face remarcată în orice mulțime. Dacă roșul clasic este totuși prea mult pentru o ținută de zi sau de birou, cu Grenadine cu siguranță nu vei da greș. Iar dacă esti o fire extrovertită și creativă, alege să o asortezi la o culoare la fel de puternică precum un roz fucsia. Efectul va fi minunat.

Palton Answear / Rochie Mango / Jacheta Mango / Poșetă Love Moschino / Botine Carinii

PANTONE 19-1725 Tawny Port

Inspirat din esențele vinului de porto, acest deosebit vișiu este o culoare perfectă pentru orice anotimp. Ne aduce aminte și de culoarea anului 2015, marsala, atât de titrată în revistele de modă.

Botine Steve Madden / Pantaloni Mango / Jacheta Silvian Heach / Posetă Pieces / Pantofi sport adidas

PANTONE 13-2808 Ballet Slipper

Culoarea balerinelor, a tutu-urilor, a panpoanelor – un roz diafan, stropit cu o nuanță deschisă de gri ne încântă dressingul de fiecare dată. O poți alege pentru accesorii, inlocuind clasicul nude. Este perfectă, atât de feminină și atât de ușor de asortat!

Palton Mango / Bluză Only / Geantă Versace / Pantofi sport adidas Originals / Cizme Lemon Jelly

PANTONE 16-1341 Butterum

Mai light decât muștarul însă mai puternic decât nude-ul, Butterum este își poate avea traducerea într-un melanj de unt cu rom, ale cărui arome parcă le putem simți deja. Este o culoare perfectă pentru zilele innorate, adăugând o umbră a soarelui în garderoba noastă.

Palton Mango / Sneakers adidas / Jacheta Piele Mango / Botine s. Oliver 

PANTONE 17-4402 Neutral Gray

Fostul Redactor Șef al ediției de Rusia  L’Officiel  spunea într-un interviu “Încep imediat să mă îndoiesc de nivelul de IQ al unei persoane care imi spune că griul este o culoare plictisitoare”. Intr-adevăr, gri-ul este acest bej al negrului care temperează orice ținută dar în același timp îi aduce un aer misterios și seducător.

Palton Mango / Geacă Mango / Botine Public Desire / Pantofi sport Reebok / Pulover Answear

PANTONE 19-4029 Navy Peony

Bleumarinul revine pe marile și micile ecrane. Oferă o doză de eleganță oricărei ținute, chiar și uneia mai sport. Și trebuie neapărat specificat că este o gură de aer prospăt într-un anotimp predominat de negru.

 

Citește alte articole