Citește în 3 min 23 Jan 2017

Cum alegi perechea potrivita de jeansi?

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 3 min

Faptul ca in 2017 denimul va fi in lumina reflectoarelor nu mai este o surpriza pentru nimeni. Iar in acest an chiar este momentul sa investim in piese calitative de blugi, piese pe care sa le purtam foarte mult timp de acum inainte.

Daca in cazul camasilor sau al rochiilor este usor sa gasim marimea potrivita care ne va pune in evidenta doar ceea ce ne avantajeaza, in cazul pantalonilor din denin situatia se complica, uneori fiind dificil sa alegem perechea de jeansi care ni se va potrivi ca o manusa.

De aceea, pentru a comanda perechea de jeansi care sa ti se potriveasca de minune, tine cont de urmatoarele elemente:

Fii atenta la forma buzunarelor de la spate

Daca esti genul de conformatie care nu vrea sa atraga atentia asupra posteriorului, atunci ar fi bine sa alegi o pereche de jeansi cu partea din spate cat mai putin complicata. Evita buzunarele mari, care se prelungesc pe pulpa. Keep it simple.

Adauga o pereche de tocuri

Orice croiala de pantaloni din demin ai alege, o pereche de tocuri va face minuni si va schimba total aspectul tinutei. In perioada inceputului de an opteaza totusi pentru o pereche de botine cu o talpa aderenta, astfel incat sa nu aluneci.

Citeste cu atentie compozitia materialului

Pentru a-ti flata doar formele care te avantajeaza, alege o pereche de jeansi care sa aiba minim 2% elastan in compozitie. Atfel, blugii vor fi mult prea rigizi si nu se vor aseza deloc bine.

Alege culoarea care te avantajeaza

Daca iti doresti sa pari mai slaba cel mai indicat este sa alegi o culoare inchisa a jeansilor. Nu te feri insa de alb. Surprizator, in cazul anumitor modele, albul te va subtia

Care este lungimea potrivita?

Regula spune ca pantalonii luni alungesc si piciorul. Insa, dezavantajul unei perechi prea luni de jeasi este faptul ca nu ii vei putea purta decat cu tocuri. Dar, in sezonul 2017 vei observa ca se poarta din nou pantalonii capri, cei cu 1 cm deasupra gleznei. Pentru toate cele care ne dorim sa aratam mai slabe, aceasta este o veste deosebit de buna deoarece pantalonii capri ofera un efect de subtiere al piciorului, punand accentul pe glezna si pe incaltaminte.

Vestea buna este ca toate modele de jeansi sunt acuma in campania de sales, cu reduceri de pana la 70% Asa ca ai toate sansele sa gasesti ACEA pereche de jeansi, care te va pune in valoare <3

Vezi toate modelele de jeansi drepti  > 

jeans_answear

Vezi toate modelele de jeansi skinny si conici >

Screen Shot 2017-01-23 at 16.50.57

Vezi toate modelele de jeansi capri >

jeans capri

 

Citește alte articole