Citește în 2 min 19 May 2017

Cum purtăm logo-urile supradimensionate

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

logo tommy

Trendul sport influenteaza din ce in ce mai mult toate outfiturile acestui sezon iar unul din elementele sale sunt logo-urile supradimensionate ale brandurilor iconice. Astfel, in noile colectii, gasim logo-urile brandurilor Adidas, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Levi’s, pe tricouri, hanorace sau rochii. Ele sunt supradimensionate, ocupand de obicei toata suprafata superioara a tricoului.

Atata vreme cat ele reprezinta elementul central al tinutei cu siguranta suntem in trend, dar pentru a fi siguri ca nu exageram, trebuie sa tinem cont de urmatoarele recomandari ale stilistilor Answear.

1. Poarta logo-urile supradimensionate cu jeans simpli, fara franjuri, taieturi sau alte elemente

Atunci cand porti un tricou cu logo supradimensionat, cheia este ca acesta sa fie in centrul atentiei. Deci poarta aceste bluze doar cu jeans simpli, trei sferturi sau cu talie inalta. Daca acestia vor avea un aspect prea uzat deja tinuta va fi mult prea exagerata.

2. Adauga un sacou sau o vesta business pe deasupra

Sezonul acesta se poarta juxtapunerile asa ca ai liber la combinat elemente sport cu piese elegante. Nu te feri sa adaugi peste tricoul tau negru un sacou alb sau invers. Este chiar recomandat sa adaugi un element office tinutei tale sport.

3. Tricoul in interior, nu pe exterior

Aceste tricouri cu logo-uri supradimensionate sunt de obicei destul de largi, asa ca incearca sa eviti o tinuta mult prea baggy. Poarta tricoul bagat in pantaloni si opteaza de preferinta pentru pantaloni cu talia inalta. Efectul va fi mult mai stylish.

4. Poarta maxim doua logo-uri ale aceluiasi brand

Este foarte OK sa te asortezi insa ce-i prea mult strica. Daca ai tricou cu logo adidas Originals este in regula sa porti o pereche de adidas Superstar sau Stan Smith. Insa daca la toate acestea adaugi si un rucsac sau o pereche de pantaloni de la acelasi brand, situatia vestimentara devine mult mai aglomerata.

5. Nu cofunda tricourile de antrenament cu cele casual.

Branduri de echipament sportiv precum Nike sau Under Armour investesc research si tehnologie in gasirea celor mai potrivite materiale astfel incat tu sa ai parte de cele mai bune rezultate in timpul antrenamentului sportiv. Insa aceste materiale nu sunt potrivite pentru o tinuta casual, streetstyle, sau pentru a fi mixate cu piese office. Asa ca alege tricouri care au cat mai mult bumbac si un pic de spandex si fereste-te de de cele tip dry-fit

Vezi toate tricourile cu logo-uri mari > 

 

Citește alte articole