Citește în 3 min 12 Jul 2016

#bloggeridetop – Interviu cu Liana Popa, autoarea blogului www.avetisiperoz.ro

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 3 min

avetisiperoz-acvariu

Liana Popa, creatoarea si autoarea blogului avetisiperoz.ro, sarbatoreste astazi 8000 de fani ai paginii blogului roz pe Facebook, fani ce urmaresc constant filosofiile acesteia precum #belsuglapretredus sau #cate5. Fresh, cu un stil vestimentar out of the box, Liana ne incanta si ne arata prin fiecare articol al ei ca moda nu inseamna neaparat un buget nelimitat ci, mai degraba, sa stii ce, cand si cum sa combini.

♥  De la prima interactiune cu blogul, se vede ca in spatele acestuia este o persoana plina de creativitate, care stie exact cum sa comunice astfel incat mesajul sa fie cat mai eficient. Cum iti gasesti inspiratia? Exista o metoda anume pentru ca procesul creativ sa aiba cele mai bune rezultate?

O prajitura delicioasa poate iesi si din mana unui chef si a unei adolescente ce gateste prima data. Cred ca, dincolo de pregatire, talent si exercitiu, importante sunt imaginatia si dorinta de a gati prajitura aceea. Si apoi de a cauta modalitati de a o face de fiecare data putin altfel.

♥  Cate haine roz ai in garderoba? 

Foarte putine. Numele blogului nu are prea mare legatura cu hainele roz. Si nici blogul. Am ales un nume usor de tinut minte, usor ironic, care se adreseaza celor care doresc sa afle ce e in spatele unei etichete, vad dincolo de aparenta si care, uneori, au si curajul sa poarte roz.

♥  Filosofia #cate5 este comunicata in foarte multe articole de pe blog. Cum reusesti sa te tii se ea? Prietenul tau a adoptat-o de asemenea? 

Asa cum povesteam si in articolul in care am descris aceasta filozofie, am ajuns aici dupa ani de cautari, de aruncat banii aiurea, de harciogareala. A trebui sa parcurg acest drum sa imi dau seama ca doresc un altul: unul cu alegeri mai intelepte, cu haine mai putine si mai bune. Ca banii merita investiti mai degraba in pasiuni, in vacante mai dese, in mancare mai buna. Cat despre Sorin, el avea deja atat de multe pasiuni incat hainele lui sunt doar o parte din recuzita necesara acestora.

♥  Avand in vedere faptul ca esti foarte selectiva, ce criterii trebuie sa indeplineasca un desiner / brand pentru a fi prezent in dressingul tau?

Sa imi placa. Si sa imi placa si pretul.

♥  Cum ai aplica filosofia #cate 5 in cazul produselor de pe answear?

Salopeta Levi’s, incaltari adidas Stan Smithceas Nixon, casti Urbanears, camasa alba 

♥  Tuturor ne plac reducerile sau #belsuglapretredus . Care este povestea itemului din garderoba ta, cumparat cu cea mai mare reducere?

Nu conteaza atat de mult care a fost cel mai cel pret, am multe obiecte dragi pe care le-am gasit la niste preturi fabuloase. Ghiozdanul portocaliu luat din targul de vechituri cu 1 leu, o rochie de la Hobirama (de unde visam demult sa imi iau ceva) prinsa cu 80% reducere, rochia de matase Max Mara gasita intr-un second hand cu 2 lei, bijuteriile vintage luate cu cativa lei din targ… sunt doar cateva dintre obiectele mele dragi.

♥  Daca doar timp de o zi ai avea la dispozitie un card de credit nelimitat, care ar fi primul lucru la care l-ai mai cumpara?

Cateva magazine pe care le-as inchide apoi, sa feresc lumea de uniforme. Glumesc. As cumpara un teren mare pentru o viitoare casa mica, dar cu liniste. Apoi magazinele acelea.

Citește alte articole