Citește în 3 min 27 Sep 2017

F64 Photo Story – Intră în lumea fotografiei

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 3 min

 

Spune-ne până pe 2 octombrie, ora 13.00, intr-un comentariu pe Facebook Answear de ce ai vrea să participi la conferința Photo Story și poți câștiga prin tragere la sorți una din cele 3 invitații disponibile.

F64 lansează „F64 PHOTO STORY. Begin your journey”, prima conferință marca F64 dedicată fotografiei, celor care sunt pasionați de exprimarea vizuală și doresc să-și completeze resursele pentru a trece la nivelul următor. Evenimentul va avea loc joi, 5 octombrie 2017, la Crystal Palace Ballrooms din Calea Rahovei 198A din București.

În cadrul conferinței „F64 PHOTO STORY. Begin your journey”, participanții vor avea ocazia să-i cunoască și să povestească despre fotografie, videografie și vlogging cu: Nick Driftwood (Ambasador Panasonic), Vlad Eftenie (arhitect și fotograf), Laura Mușuroaea (vlogger), Andrei Baciu (artist și fotograf) și Daniel Chindea (sociolog și fotograf).

De peste 15 ani, echipa F64 este aproape de cei care au găsit o preocupare în fotografie și au nevoie de un loc unde să găsească nu doar servicii sau echipamente, ci și un spațiu de întâlnire și dezvoltare.  Acum, F64 duce totul la un alt nivel și organizează o conferință care reunește specialiști în arta fotografică, branduri și echipamente de top, „F64 PHOTO STORY. Begin your journey” devenind, pe 5 octombrie, destinația tuturor pasionaților de fotografie. Partenerii principali ai evenimentului sunt Panasonic, Sony, Canon și Olympus.

„Am organizat primele cursuri foto încă din anul 2007, iar de atunci cererea a crescut constant. În prezent, organizăm anual peste 150 de cursuri și evenimente și ne trec pragul peste 10.000 de persoane care își doresc să cunoască mai multe despre arta vizuală și echipamentele foto-video. „F64 PHOTO STORY. Begin your journey” este un concept complex, în care am îmbinat informația cu practica, noutățile cu experiența, dorința de inedit cu tehnicile clasice. Conferința se adresează iubitorilor de imagine și aduce în prim-plan o serie de subiecte actuale, dezbătute de unii dintre cei mai apreciați specialiști din domeniu”, spune Cristina Țintă, Content & Events Coordinator.

“Echipa F64 își dorește să contribuie la evoluția comunității foto din România oferindu-i oportunități de dezvoltare. În permanență ne gândim cum să facem ca această comunitate să fie mai apropiată și mai închegată prin diverse materiale și evenimente educaționale. Echipamentul nu este cel care face fotografia, ci omul care se află în spatele camerei este responsabil. Și dacă vorbim despre oameni, atunci este clar că oamenii învață cel mai bine interacționând. Așa a apărut și ideea conferinței foto. Ne-am dorit să reunim cât mai mulți pasionați de fotografie din țară, sub o singură umbrelă, unde să le prezentăm și echipament de calitate, prin partenerii noștri: Panasonic, Sony, Canon și Olympus, dar și oameni de succes în domeniul fotografiei și videografiei, pe genuri diferite, pentru a avea cât mai multe subiecte de dezbătut. Invitații noștri speciali sunt Nick Driftwood (Ambasador Panasonic), Vlad Eftenie, Laura Mușuroaea, Andrei Baciu și Daniel Chindea”, susține Cătălina Coterleț, Digital Marketing Manager.

Toți cei care vor să își dezvolte viziunea fotografică și să evolueze ca fotografi profesioniști sunt așteptați joi, 5 octombrie 2017, la conferința „F64 PHOTO STORY. Begin your journey” de la Crystal Palace Ballrooms din Calea Rahovei 198A, un eveniment inedit în timpul căruia vor avea oportunitatea să se conecteze la o comunitate puternică și să afle ultimele noutăți în domeniul fotografiei direct de la specialiști în domeniu.

Biletele pentru conferință vor putea fi achiziționate de pe site-ul F64 la prețul de 139 de lei. Click aici și ia-ți bilet.

Pe lângă cursuri, prezentări și sesiuni de networking, organizatorii le-au pregătit participanților cornere creative dedicate fotografiei, ca de exemplu primul photo booth interactiv din România adus de partenerii de la Cheerup și spații speciale pentru printarea fotografiilor. De asemenea, cei prezenți vor avea șansa să câștige o excursie în Delta Dunării prin tombola organizată de TUI Travel.

Citește alte articole