Citește în 4 min 20 Sep 2017

Fii cool cu Adidas Superstar

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 4 min

De câțiva ani, modelul de sneakers Adidas Superstar a fost adoptat către de vedete naționale și internaționale în outfituri casual de zi sau poate chiar de seara. Modelul de pantofi sport Adidas Superstar a fost lansat în 1969, ca încălțăminte pentru baschet și s-a diferențiat în tot acest timp prin vârful din cauciuc, un detaliu inovator ce le-a adus și denumirea de shell shoes, în timp devenind un icon în cultura încălțămintei sportive. Adidas Superstar a avut până acum 103 ediții, fiecare nou model fiind reprezentativ pentru perioada sa.

În 2005, Adidas a sărbătorit aniversarea a 35 de ani de Superstar, eveniment marcat prin diverse colaborări cu vedete din lumea muzicii, a modei și a artelor. Astfel a apărut colecția Adidas 35th Anniversary care a numărat 35 de modele diferite din 5 serii diferite de pantofi.

 

Un model deosebit lansat în doar 300 de exemplare și la un preț pe măsura, de $6,500, a fost modelul alb cu auriu din colectia aniversară. Partea superioară este din piele albă, vintage ceea ce le ofera un look neted și clasic. În cutia cu care vin pantofii, se găsesc și urmatoarele accesorii: încălțătoare, branțuri, cremă și alte instrumente pentru întreținerea pantofilor. Printre cei care se pot lăuda cu o astfel de pereche de colecție sunt Dakota Fanning, Emma Roberts, Emma Stone, Kristen Stewart, Rita Ora, Kourtney Kardashian și Justin Timberlake.

 

Un model timeless ce poate fi purtat la orice tinuta. Fie că mergi la birou într-o zi de friday casual, sau în parc la o tură foto, o pereche de Adidas Superstar îți va da un aer cool și relaxat. Iar dacă ieși seara în oras cu prietenii, o pereche de Adidas Superstar te va ajuta să fii relaxată și pregatită pentru o noapte lungă de dans.

Adidas Superstar se găsesc în cele mai aprinse culori, de la roz la verde aprins și sunt acel element care poate scoate o ținută din anonimat și iti completează atitudinea urbană și cool.

Cum arată ultimele modele de Adidas Superstars

 

Adidas tocmai a lansat ultimul modelul slip-on, fără siret sau alt mecanism de inchidere. Vârful de cauciuc este păstrat, adăugându-se în partea inferioară benzi elastice uni în formă de X.

Un alt model unic lansat în 2017 este inspirat din moda anilor 80, având chiar același nume – Originals 80s. Modelul este potrivit pentru sezoanele de primăvară și vară, fiind prevăzut cu perforații în formă de stea.

Cele mai potrivite forme de styling în care poți purta modelul Superstar

 

Ca să fim și mai specifici, în sezonul de toamnă îi poți purta la:

  • Rochii sport
  • Pantaloni drepți, office
  • Cămăși albe
  • Jeans
  • Fuste lame

Însă de ce reguli să ții cont în momentul în care vrei să întroduci o pereche de Adidas Originals în outfitul tău?

  • Alege cel puțin încă un element casul în outfitul tău
  • Asortează-i la o geantă oversize
  • Poartă-i mai degrabă cu jeans decât cu pantaloni de trening
  • Se potrivesc de minune la orice tip de fustă
  • Se potrivesc la un outfit all Denim

 

Partea cea mai problematică însă în achiziția de Adidas Superstar este că este foarte dificil să te limitezi la o singură pereche. Din experiența noastră putem spune că acest model chiar creează dependență.

Și pentru că odată achiziționați de pe answear.ro vrei să păstrezi cât mai mult perechea de adidas Superstar, trebuie să respecți o serie de trucuri care îi va păstra o perioadă cât mai lungă de timp în forma inițială:

  • Poartă-i întotdeauna cu șosete calitative din bumbac, chiar dacă sunt șosete foarte joase care nu se văd din pantof – în felul acesta vei proteja talpa interioară de transpirație și implicit de mirosurile neplăcute
  • Folosește produse dedicate pentru curățat pantofii – nu sunt deloc costisitoare și pot fi folosite și pentru alte perechi de încâlțăminte
  • Pentru cei care au suprafață exterioară din piele, în special piele albă, folosește un săpun și o cârpă sau un burete moale, care să nu zgârie pielea
  • Dacă vrei să le faci pielea mai flexibilă, după spălare, folosește o cremă în culoarea lor sau o cremă invizibilă
  • Incearcă sa nu porți pielea întoarsă în momentul în care plouă afară sau mergi pe suprafeți ude;

 

Iar dacă vrei să fii sigură că ai comandat mărimea potrivită este cazul să vizualizezi clipul următor de mai jos:

One thought on “Fii cool cu Adidas Superstar”

Comments are closed.

Citește alte articole