Citește în 2 min 24 Aug 2017

Hanorace + Jeans = Style

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

Toamna se apropie cu pași repezi și asta ne-o dovedesc și noile colecții de pe answear.ro.

Și cum tendințele acestui an au fost dedicate femeii multi-tasking, este cazul să aducem în față tendințele sezonului care completează un stil de viață dinamic, plin de evenimente și specific unei femei de succes.

 

Roxana Voloșeniuc, autoarea ebookului dedicat answear.ro, redactor șef și publisher Elle România, ne povestește în paragrafele de mai jos despre hanorace și jeans, două piese perfecte într-o ținută comodă dar în trend:

“Mulți ar spune că nu poți să te declari o fashionistă în acest sezon dacă nu deții cel puțin un “hoodie”, un hanorac. Da, mă refer exact la acel hanorac pe care până acum îl asociai cu street style-ul adoles- centilor din cartierele New York-eze (acolo unde, de altfel, s-a și inventat). Această piesă a ajuns extrem de populară poate și grație tinerilor din zona tech, tot mai mulți și tot mai influenți, care au adoptat hanoracul ca pe o emblemă. Cert este că, iată, designerii l-au introdus pe podiumurile de modă și l-au stilizat în cele mai neașteptate ținute. Mie imi place să-l port pe sub un sacou, cu glugă scoasă peste gulerul sacoului și nu mă sperii să-l asortez chiar și la o fustă!”

Vezi toate modelele de hanorace > 

Jeanșii – prietenii cei mai buni ai zilelor de toamnă

“După ani de zile în care skinny jeans au făcut carieră în modă, iată că ei au fost detronați de o variantă cu talie mai înaltă, care urmărește linia piciorului, dar nu mai e mulată. Jeanșii sezonului sunt drepți – și cei mai moderni dintre ei au tivul tăiat asimetric sau franjurat. În ultimele sezoane, jeans-ul a fost acceptat inclusiv în ținute de seară, dacă îi asortezi la un top elegant. Și, este din nou modern să-ți compui tinute all jeans.”

Vezi toate perechile de jeans la modă >

Dacă te consideri o fashionista multi-tasking, poți să te abonezi la newsletterul answear.ro și să primești gratuit pe email e-book-ul realizat de Roxana Voloșeniuc, redactor șef și publisher Elle Romania. Click aici și abonează-te la newsletter.

 

Citește alte articole