Citește în 2 min 02 Sep 2016

Napapijri – Istoria brandului

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

oie_bViapbWxamMU

Toate produsele din colectiile brandului Napapijri sunt caracterizate prin materiale calitative de ultima generatie cu un design clasic si atemporal. Adaugati o doza de Napapijri in garderoba voastra si pana si outfiturile casual vor avea mai mult stil si eleganta.

Istoria brandului Napapijri

Brandul Napapijri a fost fondat in 1998 in Italia iar in traducere libera din finlandeza, Napapijri inseamna Cercul Polar 🙂

De aceea, primele produse fabricate in Italia au fost sacii de dormit in aer liber, special proiectati pentru a fi folositi la temperaturi foarte scazute. Mai tarziu, isi dezvolta gama de produse si cu haine si accesorii special realizate pentru drumetii, cativa ani mai incolo fiind lansat rucsacul Bering si jacheta Skidoo – produse recunoscute international pentru impermeabilitatea impecabila si pentru confortul oferit la temperaturi extreme.

La 30 de ani de la lansare, brandul Napapijri are in momentul de fata peste 100 de magazine proprii in toata lumea iar ultimele produse din colectiile sale pot fi achizitionate si pe de answear.ro >>>

Calatoreste relaxat, intotdeauna stilat

Colectiile Napapijri sunt dedicate persoanelor recunoscute pentru gradul intens de activitate fizica pe care il realizeaza. Jachetele special proiectate pentru excursii in aer liber ofera celui care le poarta atat o eleganta aparte cat si o relaxare in ceea ce priveste conditiile meteorologice. Indiferent de fluctuatiile de temperatura, datorita tehnologiei termo-fibre, ce conferă proprietăți de încălzire similare cu puful de gasca, cel ce poarta jacketele Napapijri se va simti foarte confortabil.

De asemenea, incaltamintea din piele de inalta calitate se adapteaza perfect formei piciorului si confera aceeasi impermeabilitate necesara.

Vezi toata colectia Napapijri si bucura-te de calatorii confortabile >>> 

 

Citește alte articole