Citește în 5 min 15 Nov 2016

Remarcă-te atât prin outfit cât și prin tonusul excepțional oferit de alimentele funcționale EVITAL!

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 5 min

campanie-evital

Oricât de mult am încerca să adoptăm un stil de viață sănătos, aproape că niciodată nu reușim. De ce? Pentru simplul fapt că trăim într-un mediu stresant, care ne solicită și asaltează corpul minut de minut cu tot felul de toxine. De la rujul pe care îl aplicăm permanent pe buze până la aerul pe care îl respirăm în fiecare moment al vieții noastre, totul în jurul nostru este plin de toxine. Acest aspect face ca tonusul nostru fizic și psihic să fie redus, iar noi sa avem mai puțina energie pentru provocările de zi cu zi.

Dacă vă doriți să începeți un program nutrițional în adevăratul sens al cuvântului, noi vă sfătuim să încercați programul ,,SUPER BODY RESET 3-10-3-3’’, creat de catre specialistii EVITAL.  Acesta presupune consumul pe parcursul a trei săptămâni a patru alimente funcționale, care nu inlocuiesc nicio masa obisnuita.

Este vorba despre ,,SUPER ANANAS’’- un aliment functional dedicat în întregime reducerii retenției de apă din organism și care combate balonarea, DETOXASE- suplimentul alimentar care detoxifica organismul, prin eliminarea toxinelor si imbunatatirea tranzitului intestinal, ,,SUPER ORANGE’’- alimentul functional care susține sistemul imunitar si ,,SUPER FRULLATO’’- singurul aliment functional care asigură aportul de vitamine, minerale, antioxidanți și prebiotice și ultimul.

Daca ai comandat de la answear incepand cu data de 8 Noiembrie, sigur ai gasit in colet pliculetele super gustoase, generatoare de energie si o forma de invidiat. Vezi efectele programului comandand astazi programul Super Body Reser 3-10-3-3 cu o oferta super speciala. Acceseaza aici oferta de: Detoxifiere

 

6 motive să începi chiar acum un program nutritional care îți va aduce un tonus psihic și fizic de invidiat!

La finalul acestui program veți fi de 6 ori mai mulțumiți. În primul rând veți avea un tonus mai ridicat, capacitatea de concentrare mai mare, sistemul digestiv mai sănătos, metabolismul mai accelerat, pielea regenerată, iar apetitul ceva mai scăzut. Așadar, aveți cel puțin 6 motive să începeți chiar acum procesul de curățare al organismului dumneavoastră, pentru că fără acest program de „BODY RESET” organismul  nu va putea să asimileze cu ușurință nutrienții și vitaminele.

Auzim des că este indicat să consumăm cât mai multe fructe pentru a ne menține organismul într-o stare optimă de funcționare, dar fructele de acum nu mai sunt așa cum erau acum zeci de ani. Nici aerul nu a rămas la fel, este toxic, poluat, murdar, iar apa nicidecum la fel de curată ca cea a unui izvor, chiar dacă este îmbuteliată sub numele unor branduri celebre.

Este dificil să faci alegeri corecte, însă SUPER ANANAS din gama alimentelor funcționale de la EVITAL reprezintă cea mai potrivită alegere.

Alimentele funcționale au în compoziție compuși biologici activi. De asemenea, acestea contribuie la menținerea sanatatii. Pentru prima dată alimentele funcționale au apărut în Japonia, urmând ca mai apoi acest concept să se răspândească în întreaga lume. De ce? Datorită efectelor benefice pe care acest tip de alimente le are asupra organismului uman.

SUPER ANANAS este primul aliment funcțional dedicat în întregime reducerii retenției de apă din organism, o problemă considerată a fi tipic feminină de către specialiști, strâns legată de circulația limfatică și echilibrul hormonal. Alimentația inadecvată, respectiv consumul de alimente sărate, de cafea, prăjeli, mezeluri, cartofi, zahărul alb, pâinea albă, băuturile alcoolice, dar și tratamentul cu anticoncepționale duc la sporirea retenției de apă în țesuturi.

Procesul de detoxifiere a devenit, din fericire, și la noi în țară de câțiva ani buni foarte popular. O parte dintre oameni conștientizează importanța menținerii propriului organism într-o stare optima de funcționare și prin urmare își dau toată silința să-și curețe din când în când corpul de toate toxinele acumulate, alții în schimb, la fel ca și în cazul postului, folosesc detoxifiere ca instrument în atingerea altor țeluri, precum pierderea kilogramelor în exces, lucru deloc recomandat de altfel.

Un aliment funcțional, ideal în curele de detoxifiere este ,,DETOXASE. Conține extract de wasabi (plantă folosită încă din antichitate în fitoterapia japoneză), care detoxifică organismul în profunzime, având un efect extraordinar de curățare. Nu are adaos de zahăr, gluten, organisme modificate genetic și nici alergeni. Prin urmare, este ideal în curele de Detoxifiere organism

Imunitatea organismul va crește, deoarece acesta primește o adevărată infuzie de vitamine, minerale și antioxidanți în starea lor cea mai pură.

Ce alte efecte mai are aceast program nutrițional pentru obținerea și menținerea unui tonus exceptional? În primul rând, imunitatea organismul va crește, deoarece acesta primește o adevărată infuzie de vitamine, minerale și antioxidanți în starea lor cea mai pură. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că organismul este conceput în așa fel încât să asimileze mai ușor alimentația lichidă decât pe cea solidă, absorbția substanțelor nutritive fiind imediată.  Ph-ul va fi și el restabilit pentru că detoxifierea ajută și la alcalinizarea organismului. Cafeaua, alcoolul, lactatele, carnea și celelealte alimente pe care le consumăm în mod obișnuit cresc nivelul de aciditate din organism, ducând la dezechilibre. De asemenea, acest program nutrițional care integrează și detoxifierea ajută și la reducerea retenției de apă din organism.

SUPER ORANGE conține vitamina C, un nutrient vital vieții, solubil în apă și implicat în producția de glucocorticosteroizi și de anumiți neurotransmițători, în proporție de 1000 de mg provenită din 12 portocale, aceste fructe fiind adevărate surse de vitalitate. Neasigurarea dozei zilnice de vitamina C duce la complicații grave. Lipsa acestei vitamine se descrie prin piele aspră, slăbirea puterilor, cicatrizarea întârziată a rănilor, dureri ale încheieturilor, sângerări la nivelul gingiilor, sângerări ale mucoasei nazale, păr uscat, anemie, vânătăi după lovituri ușoare, subțierea smalțului dentar, încetinirea metabolismului, articulații inflamate, etc. Nu există o doză maximă în cazul acestei vitamine deoarece este solubilă în apă, surplusul este mereu eliminat prin urină.

Păstrează-ți un TONUS EXCEPȚIONAL consumând fructe

Pentru a asigura organismului nostru doza zilnică recomandată de vitamine și minerale trebuie să consumăm între 6 și 9 fructe. De ce tocmai fructe și nu legume? Pentru că:

  Conțin 80% apă, la fel ca și organismul nostru

  Sunt cele mai nutritive alimente din lume

  Nu favorizează apariția colesterolului

  Conțin fibre- aspect datorită căruia sunt indicate în împiedicarea obezității și hipertensiunii arteriale

  Stimulează memoria- creierul procesează mai ușor și mai rapid informația

  Reglează digestia

  Din cauza ritmului actual al vieții cotidiene este, însă, aproape imposibil să reușim să consumăm o cantitate atât de mare de fructe astfel încât să asigurăm organismului doza de vitamine și minerale de care are nevoie.

SUPER FRULLATO din categoria alimentelor funcționale de la EVITAL păstrează în întregime nutrienții, gustul și savoarea celor 10 categorii de fructe, din care provine. SUPER FRULLATO este:

  Energizant- ajută la reducerea oboselii și revitalizarea organismului

  Antioxidant-luptă împotriva radicalilor liberi

  Imunomodulator-stimulează imunitatea

  Ideal pentru sănătatea intestinală-reface echilibrul florei intestinale

  Recomandat pentru o piele suplă

În general, alimentele funcționale sunt considerate ca fiind acele produse alimentare care sunt destinate a fi consumate ca parte din regimul alimentar normal și care conțin componente biologice active, care oferă potențialul OBȚINERII ȘI MENȚINERII UNUI TONUS FIZIC ȘI PSIHIC EXCEPȚIONAL.

Acum este atât de simplu, gustos și natural să ai acea strălucire a vedetelor de la Hollywood 🙂

Accesează aici oferta care te va ajuta în Detoxifierea organismului

 

Citește alte articole