Citește în 3 min 26 Jan 2016

Salopeta – piesa vedeta a anului 2016

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 3 min

abc

Salopeta reprezinta cel mai bun raspuns la intrebarea “Eu cu ce ma imbrac azi?”, in zilele in care nu ne dorim neaparat sa purtam o rochie, dar vrem sa adoptam o tinuta eleganta.

Astfel, putem opta pentru o salopeta in urmatoarele situatii:

♥ atunci cand in timpul zilei avem un maraton de intalniri, care culmineaza seara cu o un party, iar a trece pe acasa nu este o optiune,

♥ in momentele in care ne dorim o piesa vestimentara care sa ne faca picioarele luuuungi, cu sau fara ajutorul pantofilor cu toc 🙂

♥ cand am strans foarte multe bujiterii, care se potrivesc asortate doar la piese uni

♥ in sezoanele cand palariile si curelele sunt in mare voga- de aceea nu putem gasi un moment mai potrivit 🙂

♥ cand pur si simplu dorim sa ne reinventam stilul 🙂

Astfel, designerii brandurilor de top au hotarat ca anul 2016 este dedicat salopetei. Casual, eleganta sau de party, avem cate o optiune pentru fiecare situatie.

Salopeta casual

casual

Este cea mai versatila optiune in cazurile in care suntem plecate de dimineata pana seara, la diverse evenimente – intalniri de business, conferinte de presa si pe final de zi, cina romantica 🙂

Dimineata poate fi usor asortata cu un sacou business si pantofi cu toc, iar seara, putem inlocui sacoul cu o esarfa eleganta. Cele de la PepeJeans sunt preferatele noastre 🙂

Salopeta de party

party

In culori mai tari si bineinteles cu pantaloni scurti, salopeta de party este o alternativa excelenta la fuste, rochii sau colanti.

Noi recomandam sa o porti cu incaltaminte fara toc sau un toc cat mai redus. Asta ca sa poti dansa toata noaptea fara a te plange de dureri de picioare:)

Iarna o poti purta cu un dres opac iar vara iti va pune in evidenta picioarele bronzate si tonifiate 🙂

Salopeta eleganta

elegant

Aceasta piesa cu siguranta nu o putem purta la 9 dimineata. Cel mai devreme o putem afisa dupa ora 15.00, cand poate inlocui cu succes rochia de cocktail.

In schimb, pentru seara, fie ca avem  in calendar un hot date sau un girls night out, acest tip se salopeta este fix ceea ce trebuie.

Ca si accesorizare, trebuie sa mizam intotdeauna pe pantofi cu toc stiletto si bijuterii statement.

 

 

 

 

 

Citește alte articole