Citește în 3 min 14 Jul 2017

10 Tendințe pentru Toamnă Iarnă 2017-2018

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 3 min

Trendurile sezonului toamnă-iarnă nu se lasă așteptare și ne încântă ca de fiecare dată cu juxtapuneri interesante care  fac trecerea de la un sezon la altul.

  1. Logomania

 

Logo-urile imprimate pe o suprafață textilă cât mai mare sunt hot hot hot în acest sezon. Fentru un efect wow si un outfit în trend,  asortează-le întotdeauna la piese business sau glam.

2. Sport total

Este sezonul în care trebuie să profitâm la maxim de lejeritatea pe care ne-o oferă piesele sport. Nu te feri să porți rochii supradimensionate din bumbac și pantofi sport sau tricouri polo alături de pantaloni sport.

3. Imprimeuri folk

 

Înpirate din folclor, imprimeurile florale sunt la loc de cinste în trendurile sezonului toamnă-iarnă 2017/ 2018.

 

4. Geci cropped 

Sezonul acesta, gecile nu ca obiectiv doar acoperirea corpului, ci ele sunt o piesă centrală din outfit.

5. Blana artificială sau naturală

 

Un trend început poate putțin cam devreme, în sezonul de primăvară-vară, continuă practic și pragmatic în lunile friguroase. Blana, naturală sau artificială nu a fost niciodată mai fashionable. Poart-o ca și accesoriu sau piesă centrală dintr-o ținută.

 

6. Ținuta all silver

 

Dintre toate nuanțele de lame, a fost păstrat ca pion principal clasicul argintiu. O geacă argintie va întregi orice tinută în acest sezon.

 

7. Denim

 

Clasic și  întotdeauna abordabil, denimul este și în acest sezon pe podiumul prezentărilor de modă. Nu te feri de ținutele complete de demin. Sezonul acesta sunt mai mult decăt permise.

 

8. Galactica

 

Sezonul acesta planetele care până acum erau la ani lumină distanță, se asează pe materiale prețioase, oferind un plus de stil și exclusivism.

 

9. All Black

Comod și stylish, combinația de texturi îndrăznețe black only este mai hot ca niciodată.

 

10. Eleganță militară

 

Chic & classy, un palton cu epoleți, inspirați din uniformele celor cu rand înalt este o investiție inteligentă pentru mai multe sezoane de acum înainte.

Citește alte articole