Citește în 2 min 26 Aug 2016

Tendinte Toamna 2016! Bomber – Jacheta sezonului

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

Dupa ce sezonul trecut trenciurile grej au luat cu asalt outfiturile de toamna si iarna, in toamna anului 2016 avem in atentie jacheta Bomber, mai exact, jacheta aviator. Acest tip de jacheta se purta de catre trupele americane Air Force in timp ce acestia pilotau avioanele. Chiar si cand la sol timpul era frumos si temperaturile ridicate, pilotii purtau acest tip de jacheta deoarece, la mari altitudini si in avioane de lupte, temperatura era una foarte scazuta.

Jacheta bomber se remarca prin zona taliei, mansetele si gulerul rotund confectionate din material textil elastic. Fiind stransa in talie, partea principala este usor bufanta.

Astfel, desi un model clasic, jacheta bomber cunoaste anumite remixuri in sezonul toamna-iarna 2016, printre acestea numarandu-se:

♥ lungimea jachetei – daca inainte, lungimea jachetei era strict pana in talie, in sezonul ploios 2016, aceasta ajunge sa fie si 3/4

♥ materialul jachetei – avem diverse tipuri de materiale – de la neopren la catifea, materiale noi si elegante nespecifice unei jachete clasice

♥ broderii (in loc de decoratii) – in cazul in care optam pentru o jacheta bomber eleganta, aceasta are de obicei o broderie expusa fie in stanga superioara a partii din fata, fie o broderie de dimensiuni mai mari in spate.

Cu ce asortam jacheta bomber? Avand in vedere modul in care designul acesteia a evoluat, consideram jacheta bomber o optiune versatila pentru:

♥ jeansi – indiferent de forma si modelul acestora. Aici ai mana libera, orice ai alege rezultatul va fi excelent!

fuste plisate – o combinatie feminina recomandata chiar si de stilistii Vogue. Pentru acestea, alege o jacheta eleganta, cu broderie

♥ rochii scurte – daca optezi sa porti jacheta bomber cu o rochie scurta, de preferinta un bodycon de la Missguided, atunci neaparat trebuie sa ai un bomber de o dimensiune mai lunga decat rochia aleasa.

Vezi toate jachetele bomber pentru ele >>> 

Vezi toate jachetele bomber pentru ei  >>> 

Citește alte articole