Citește în 4 min 22 Aug 2016

Top 10 tendinte Toamna Iarna 2016

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 4 min

tendinte toamna 2016

Pentru ca toamna este chiar la cateva zile distante, designerii au facut deja vizibile noile modele de haine ce trebuie neaparat sa existe in dressingul nostru in toamna-iarna anului 2016.

Bineinteles, ca in fiecare an, sunt anumite elemente care se pastreaza iar altele care se reinventeaza.

Daca ne luam dupa prezentarile marilor designeri de la Paris, Londra sau Milano, am putea fi putin bulversati de mixul de trenduri sport, glossy, punk, rock, insa, lucrurile sunt mult mai simple.

Astfel, daca vrei sa fii la moda in toamna anului 2016, urmatoarele 10 tendinte sunt de luat in considerare:

1. Look Metalizat

Pastram traditia verii 2016 si continuam sa sclipim si in toamna-iarna acestui an. Pentru ca nimic nu iti face ziua mai frumoasa decat un top argiuntiu, auriu sau roz metalizat, purtat chiar in mijlocul unei zile monotone de toamna. Poate fi asortat atat de usor la o tinuta office dar si la una smart casual. Sau, pur si simplu seara ramai fara sacou si efectul glam va fi la cote maxime.

Vezi toate produsele metalizate >>>

2. Army / Jacheta Military

Odata cu relansarea jachetei bomber, trendul Army isi reintra in drepturi si in printuri. Trebuie sa ne obisnuim sa il vedem imprimat atat pe jachete dar si pe pantofi stiletto sau pe gentile office. S-ar putea potrivi de minune cu elemente din look-ul metalizat de mai sus, insa iti trebuie putina indrazneala si atitudine pentru a face o tinuta…ready to rock 🙂

Vezi toate produsele army >>>

3. Roz Bombon

Cea mai iconica piesa a acestui trend o reprezinta haina de blana roz bombon marca Gucci, neaparat asortata la o pereche de dresuri roz si subtiri. Cu cat mai mult roz cu atat mai bine. Atat in dressing cat si in viata 🙂

Vezi toate articolele roz >>>

4. Leopard Print

Seara, atunci cand vrei sa adaugi o doza de glam sau de seductie, sau de mister, poti opta pentru o pereche de pantofi eleganti stiletto. Sau, pentru un costum masculin format din pantaloni tigareta + sacou cu linii drepte, bineinteles leopard print. Poarta neaparat si un parfum cu o nota masculina si, eventual, coafeaza-te foarte minimalist, cu parul dat pe spate.

Vezi toate articolele leopard print >>>

5. Catifeaua

Un trend ce a fost purtat mai degraba pe podiumurile de moda, catifeaua s-a pregatit intens pentru sezonul mai racoros al anului 2016. Este foarte potrivita pentru evenimente de gala, cine festive sau aniversari boeme. Daca si tu vei purta o rochie de catifea, el, insotitorul tau trebuie neaparat sa poarte un smoking elegant – o tinuta black tie.

Vezi toate articolele din catifea >>>

6. Fuste plisate

Daca pana acuma te uitai cu jind la fetitele care purtau cu atata nonsalanta tutu-uri colorate, a venit si randul tau. Anul acesta, tutu-urile sunt si pentru oamenii mari, care le pot asorta fermecator cu:

  • bluze asimetrice
  • pulovere supra-dimensionate
  • dresuri groase
  • cizme peste genunchi sau botine scurte
  • orice iti asigura un look lady-like 🙂

Vezi toate fustele balerina >>>

7. Camasa alba

Daca nu te-ai indragostit inca de vedera verii, adica de cea mai versatila piesa, camasa alba, atunci, in iarna aceasta, cu siguranta vei avea minim una in garderoba. Ne place atat de mult pentru ca o putem purta de foarte multe ori, accesorizand-o atat cu bijuterii opulente cat si cu piese minimaliste. Se potriveste foarte bine cu toate piesele specifice trendurilor din aceasta toamna 🙂

Vezi toate camasile albe >>>

8. Flower Power

Florile se primesc si iarna asa ca de ce nu le-am si purta? Pe rochii lungi, boho-style, pe paltoane lungi si chiar pe pantaloni. Singura conditie? Sa fie in culori ruginii sau alb-negru.

Vezi toate printurile flower power >>>

9. Bluzele asimetrice…

… de preferinta tip body-uri. Pe un singur umar, bluzele asimetrice se potrivesc de minune cu fustele balerina.

Vezi toate bluzele asimetrice >>> 

10. Cullotes

Sau pantalonii largi, un pic evazati, neaparat trei sferturi. Desi acestia nu se potrivesc oricarei conformatii, o mare parte din publicul feminin i-a adopat deja in garderoba, fiind o alternativa excelenta la clasicii pantaloni drepti sau jeansi skinny.

Vezi toti pantalonii cullotes >>>

 

Citește alte articole