Citește în 2 min 29 Aug 2016

Top 5 modele de pantofi la moda in acest sezon

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

Moda se schimba si odata cu aceasta si garderoba noastra. iar pentru ca trendurile nu se pot schimba la nesfarsit, tiparele fiind de la un anumit punct limitate, toate trendurile din moda revin cu un facelift 🙂 in viata si in dressingul nostru.

De aceea, de fiecare data cand o tendinta anume vine sau revine, cel mai indicat este sa investim in piese de calitate care se pastreaza in timp si care astfel, in momentul in care ele revin din nou la moda, sa le putem purta din nou.

Spunem asta oarecum si din experienta. In adolescenta echipei answear erau la mare cautare platformele, trend care a inceput sa revin inca din aceasta vara, calapodul acestora pastrandu-se de acum pentru cel putin inca doua sezoane.

Acestea fiind spuse, sa vedem cu ce ne incaltam, pentru ca toamna incepe sa isi intre in drepturi chiar de la sfarsit de august.

1. Pantofi oxford cu platforma

Eleganti si comozi, pantofi oxford se potrivesc atat la o tinuta business cat si la una casual. Sunt obligatorii in garderoba de toamna, atunci cand ploile sunt prea dese si balerinii sau pantofii stiletto nu sunt o optiune.

Vezi toate modelele de pantofi oxford cu platforma >>> 

2. Sneakersi cu toc ascuns

Tuturor ne place sa ne folosim de moda pentru a ne masca anumite imperfectiuni dar, de cele mai multe ori, cel mai incomod este de mascat inaltimea. Daca intotdeuna ti-ai dorit sa fii mai inalta dar totusi mersul toata ziua pe tocuri nu este o optiune pentru tine, sneakersii cu platforma salveaza situatia.

Pontul nostru: asorteaza o pereche de sneakersi cu platforma negri la o pereche de pantaloni mulati, tot negri. Efectul va fi irezistibil.

Vezi toate modelele de sneakersi cu toc ascuns >>>

3. Botine cu platforma

Botinele cu platforma sunt excelente pentru blugii evazati. Adauga si o camasa si efectul va fi unul sexy, casual si intotdeuna la moda

Vezi toate modelele de botine >>>

4. Cizme de cauciuc

Cizmele de cauciuc sunt un tip de incaltaminte universal, sunt o investitie minima pe termen lung. Sunt obligatorii la festivalurile din timpul verii dar si iarna, daca adaugi un ciorap flausat. Sfaturile bunicii sunt cele mai bune!

Vezi toate modelele de cizme de cauciuc >>> 

5. Incaltaminte glitter

Sezonul acesta, culorile metalizate trec din sfera formala in cea informala. Astfel, daca pana acum argintiul, auriul sau alte nuante metalizate ar fi fost potrivite doar pentru intervalul nocturn, acum, stilistii ne dau voie sa le purtam pe tot parcursul zilei.

Accesorizeaza-le cu … orice, atata vreme cat ai un singur accesoriu metalizat, care este vedeta outfitului.

Vezi toate modelele de incaltaminte glitter >>>

Citește alte articole