Citește în 2 min 13 Oct 2016

Uber vestea saptamanii

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

parteneriat Uber

Hey fashion gurus! Tocmai v-ati luat o pereche noua de botine si vreti neaparat sa le purtati indiferent de conditiile meteo de afara?

Sau geaca aceea de piele intoarsa este singura care se asorteaza tinutei voastre pe timp de ploaie? Stim prea bine cum este sa iti doresti sa porti ACEL lucru iar toamna sa-ti dea planurile peste cap.

Venim in ajutorul vostru impreuna cu partenerii nostri de la Uber, pentru ca stim si noi cat de important este ca planurile vestimentare sa nu fie deturnate din cauza vremii.

Uber este o aplicatie de smartphone care pune in legatura soferi si pasageri. Cu Uber ajungi confortabil, convenabil si in siguranta, indiferent de destinatie, iar o masina este mereu la un buton distanta. Iar daca nu ati incercat Uber pana acum, codul „Answear” va aduce prima cursa gratuita, in limita a 30 RON. Tot ce trebuie sa faceti este sa va faceti cont aici!

De ce este de preferat sa mergi cu UBER in loc sa folosesti orice alt serviciu de transport? 

  • Este la indemana. In orice moment doresti poti chema o masina pentru a te duce in locul dorit
  • Este civilizat. Banii aferenti cursei efectuate sunt retrasi direct de pe cardul tau. Nu se percepe bacsis si nici nu exista discutii cu soferul referitoare la acest aspect.
  • Esti in siguranta. Poti oricand sa share-uiesti traseul cu oricare dintre prietenii tai. Si acesta este un mare avantaj pentru fete J

Ti-am deschis interesul si vrei sa stii mai multe despre Uber?

Misiunea Uber este să facă transportul în mediul urban la fel de accesibil ca apa curentă – peste tot, pentru toată lumea. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, cu scopul a rezolva o problema simplă – cum poți comanda o cursă la atingerea unui buton. Șase ani și peste un miliard de curse mai tarziu, Uber își propune să rezolve o provocare și mai mare: reducerea poluării și a aglomerației urbane, aducând mai mulți oameni în mai puține mașini. In 2015, Uber a ajuns la Bucureşti, iar din august 2016 și la Cluj Napoca.

 

Acestea fiind spuse, dupa ce terminati de finalizat comanda produsului dorit de pe answear.ro, descarcati-va aplicatia UBER si calatoriti placut si in siguranta, fara neplaceri.

 

Citește alte articole